Camper kopen bij Camperland

Nieuwe campers en occasions op voorraad.
Bij Camperland kunt u kiezen uit een ruime voorraad van zowel nieuwe campers als tweede hands occasions. Neem gerust contact met ons op als het type camper dat u wilt kopen er niet tussenstaat, want onze voorraad veranderd dagelijks. 

Wij kopen graag uw camper in.
Bemiddeling in de verkoop van uw camper is bij ons ook mogelijk. 
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De koffie staat voor u klaar.
Bekijk hieronder onze actuele aanbod campers of kom langs in onze showroom in Herpen.

Meer weten over het kopen van een camper?

Wilt u meer informatie over het kopen van een camper, ons aanbod campers of over de service/onderhoud bij camperland? Neem dan via het onderstaande contactformulier contact met ons op.

Neem contact op over ons aanbod

Camperland is importeur/dealer van:

Eura Mobil
Adria camper kopen | Camperland
Bürstner camper kopen | Camperland

Camper kopen: diverse types overwegen

Als u overweegt een camper te kopen, vraagt u zich misschien af welke verschillende soorten campers er zijn en welke het beste bij u past. Er zijn een paar hoofdtypen campers waar u uit kunt kiezen: buscamper, halfintegraalcamper, integraalcamper en een alkoofcamper.

Buscamper kopen

Buscamper kopen

Een buscamper is over het algemeen een kleinere camper vergeleken met de andere type campers. Hierdoor is een buscamper zeer geschikt om er alleen mee te reizen, maar zeker ook voor stellen en gezinnen met kleine kinderen. Veel buscampers beschikken ondanks hun compacte formaat toch over veel voorzieningen. Denk aan een keuken en badkamer. Echter hebben de buscampers niet zoveel voorzieningen als een (half)integraal of een alkoof camper en kan het woongedeelte krapper zijn. Een oplossing hiervoor is door een luifel of voortent aan uw buscamper te monteren, zodat uw woonruimte buiten wordt vergroot. Het voordeel bij het kopen van een buscamper, is dat buscampers vaak goedkoper in aanschaf en gebruik zijn. Ook het rijden in een buscamper is gemakkelijker, doordat het meer op een personenauto lijkt.

Halfintegraal camper kopen

Halfintegraal camper kopen

Een halfintegraal camper is een camper met een apart woongedeelte die achterop een bestelwagen of vrachtwagen is gebouwd. Deze campers bieden een goede balans tussen ruimte en zuinigheid. Er zit vaak veel flexibiliteit in de slaapoplossingen en het gebruik van de ruimte. Sommige mensen geven de voorkeur aan de indeling van een halfintegraal camper omdat deze meer aanvoelt als een traditionele camper, met een aparte cabine en een apart woongedeelte. Uiteindelijk is de beslissing om een halfintegrale camper (of een ander type camper) te kopen een persoonlijke beslissing en zal afhangen van uw individuele omstandigheden en prioriteiten.
Integraal camper kopen

Integraal camper kopen

Als u een meer samenhangend en "huiselijk" gevoel wilt: omdat de cabine en het woongedeelte volledig zijn geïntegreerd in de carrosserie kan een geïntegreerde camper meer aanvoelen als een traditioneel huis, met een meer samenhangende indeling en ontwerp. Het volledig geïntegreerde ontwerp van een integraal camper kan zorgen voor een betere isolatie, waardoor de leefruimte comfortabeler kan worden in verschillende weersomstandigheden. Sommige mensen geven de voorkeur aan de moderne en strakke uitstraling van een integraal camper. Zoals bij elke grote aankoop, is het belangrijk om goed na te denken over uw behoeften en voorkeuren voordat u beslist welk type camper u wilt kopen.
Alkoof camper kopen

Alkoof camper kopen

Een alkoofcamper is een type camper met een verhoogd dak en een alkoof (een extra ruimte aan de voorkant van de camper). De alkoof kan worden gebruikt als extra slaap- of opslagruimte. Hierdoor zijn sommige alkoof campers geschikt tot wel 8 slaapplekken. Ideaal voor een groot gezin of een grote groep vrienden. Voordat u een camper koopt, kunt u bedenken met hoeveel personen u in de camper wilt overnachten.

Waar kunt u rekening mee houden bij het kopen van een camper?

Bij het kopen van een camper is het belangrijk om rekening te houden met uw wensen en budget. Bedenk hoeveel ruimte u nodig heeft, met hoeveel mensen u reist en welke voorzieningen u wilt. Ook is het verstandig om bij het kopen van een camper rekening te houden met uw budget. Door rekening te houden met deze factoren, kunt u de juiste camper kopen die voldoet aan uw behoeften. Camperland helpt u hier maar al te graag bij!

Naar boven