De Karmann Dexter is de perfecte allround buscamper

Soms hebben we maar weinig nodig om gelukkig te zijn. Een weekendje weg op een mooie plek kan voldoende zijn. De Karmann Dexter biedt de perfecte plek om te genieten van een mooi stukje natuur, wanneer u wilt.

Karmann Dexter hefbed

Prachtige afwerking van buiten en binnen

In de Dexter campers zijn hoogwaardig afgewerkt met vele houtaccenten, heldere kleuren en schitterende verlichting. Het samenspel van alle elementen zorgt voor een bijzondere charme. 

  • Keuze uit 1 of 2 persoonsbedden
  • 5.42m tot 6.36m lang
  • Volledig geïsoleerd
  • Ruimte hoekkeuken
  • Grote wassruimtes
  • Handig neerklapbare bank 
  • Optioneel skyroof panoramadak

Karmann Dexter camper

Karmann Dexter huren of kopen

Bekijk hier de actuele voorraad campers met alle bijbehorende informatie. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met Camperland. Wij krijgen namelijk vaak nieuwe (jong gebruikte) campers op voorraad in onze showoom in Herpen. 

Karmann Dexter 4x4

Karmann Dexter 4x4

Vaste routes? Met de Dexter 4x4 zoekt u uw eigen wel! Geen plannen maken, gewoon wegrijden. De Dexter 4x4 modellen brengen u met onverwoestbare vierwiel aandrijving veilig door elk terrein. Dankzij een trekgewicht van 2.8ton kunt u ook zwaardere aanhangers mee op reis nemen. De Dexter 4x4 modellen zijn zeer compleet en luxe uitgerust en dankzij goede isolatie en krachtige verwarming een perfecte all-season camper.

Karmann Dexter indeling

Karmann Dexter modellen

Meer informatie over de Karmann Dexter buscampers?

Meer informatie over de Dexter buscampers? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze professionele camperspecialisten vertellen u graag alles de veelzijdige Dexter campers. Neem contact met ons op of stuur uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Karmann Dexter

Naar boven