De revolutionaire Eura Mobil Xtura komt naar Camperland

Binnenkort verkrijgbaar bij Camperland: De revolutionaire Eura Mobi Xtura, een robuuste off-road 4x4 halfintegraal camper.

De Eura Mobi Xtura heeft de camperwereld veroverd met zijn ongeëvenaarde prestaties en innovatieve ontwerp. Gebouwd op basis van de betrouwbare Mercedes Sprinter, biedt deze camper avontuurlijke reizigers de mogelijkheid om tot dertig dagen lang zelfvoorzienend te zijn, waar u ook gaat.

Xtura Eura Mobil komt naar Camperland in Herpen

Klaar voor elk terrein!

Met zijn krachtige vierwielaandrijving en all terrain-banden is de Xtura klaar voor elk terrein, van gladde wegen tot ruige paden. Een stevige skid plate aan de voorkant beschermt de camper tegen ruwe obstakels, terwijl de aflopende achterzijde zelfs steile hellingen toegankelijk maakt. De ledlampen op het dak zorgen voor uitstekend zicht, zelfs in de donkerste nachten. Met een maximaal toegestaan gewicht van 4.100 kilogram vereist de Xtura minimaal uw C1-rijbewijs.

Xtura avontuurlijke camperbus

Langdurig zelfvoorzienend

De Xtura is uitgerust met geavanceerde Garmin-navigatie, speciaal ontworpen voor hellingen en onverharde wegen, samen met een standaard noodoproepsysteem voor extra gemoedsrust. Met een krachtige lithiumaccu van 330 Ah, twee zonnepanelen en een 3 kW omvormer, evenals royale watertanks, biedt deze camper alles wat u nodig heeft voor langdurige zelfvoorziening, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden, met temperaturen tot -20 graden Celsius.
Xtura Eura Mobil camper binnenkant

Voor grote en kleine gezelschappen

Binnen biedt de Xtura slaapplaatsen voor vier personen, met enkele bedden en een elektrisch hefbed. De keuken is voorzien van een hybride kookstel met twee gaspitten en een inductiekookplaat, samen met een ruime compressorkoelkast van 146 liter.

De Xtura is de eerste 4x4-camper van Eura Mobil en heeft al de harten van avonturiers veroverd. Ervaar zelf de kracht en veelzijdigheid van de Xtura tijdens de open dagen bij Camperland van 29 maart tot 1 april 2024.

Naar boven