Eura Mobil Profila T 696 EB Mercedes-Benz Bestseller in Supertest

Met de semi-geïntegreerde Profila richt Eura Mobil zich op de kwaliteitsgerichte klantenkring die ook bepaalde eisen stelt op het gebied van exterieur en interieur. In de Supertest, die terug te vinden is in het magazine WOHNMOBIL & CARAVAN, moet de nieuwe T 696 EB op basis van de Sprinter bewijzen of de meerprijs ten opzichte van de Ducato-basis loont en wat de praktische geschiktheid is. Camperland heeft momenteel een paar Profila T campers uit voorraad leverbaar. Bekijk onze voorraad.

Profila T camper Eura Mobil

De 7,12 meter lange T 696 EB met de gebruikelijke indeling van het eenpersoonsbed, grote garage achter, ruime zithoek, standaard warmwaterverwarming en chaletinterieur wordt op de proef gesteld. Daarnaast schonk Eura Mobil aan de testauto het uitgebreide Mondial Plus pakket, dat het normale Mondial pakket omvat, evenals het MB rijassistentiepakket. Individuele extra's zijn onder meer airconditioning op het dak, ombouw van de zithoek, bekledingsstof Milano, fietsendrager met 4-voudige verlengset, flatscreen muurbevestiging en luidsprekers in de carrosserie. De Profila T van Eura mobil bevat hierdoor alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen voor veel reisplezier.

Zitruimte Profila T Eura Mobil camper

Basis

De Profila is gebouwd op het Sprinter chassis met voorwielaandrijving, versterkte vooras en het Alko low-frame chassis met wijdverspreide achteras en torsiestangophanging. De moderne viercilinder turbodiesel met common-railinjectie haalt 170 pk uit iets minder dan twee liter cilinderinhoud en haalt zijn maximumkoppel van maar liefst 400 Newtonmeter tussen 1800 en 2400 tpm. Samen met de uitstekend werkende 9-traps koppelomvormer automatische transmissie is ontspannen en comfortabel reizen te allen tijde gegarandeerd.

Conclusie

Met een totaal van 862 van de 1000 punten onderstreept de Profila T 696 EB, die is gebaseerd op de Mercedes-Benz Sprinter, zijn vele voordelen op de beste manier, waardoor hij zelfs de eerste plaats in het algemeen klassement krijgt. Duidelijk aan de creditzijde is de moderne GVK-carrosserie met verhoogde vloertechnologie en de uitgebreide veiligheids- en comfortuitrusting. Maar dit omvat ook de rustieke chaletinrichting, het grote gevoel voor ruimte en het representatieve kwaliteitsniveau. Daarnaast is het geheel uiterst netjes ingepakt. Al met al schittert het zeven meter lange semi-geïntegreerde systeem met een passende prijs-prestatieverhouding, zelfs in de testconfiguratie. 

Keuken Profila T Eura mobil

Het driepits fornuis met glazen deksel en de ronde spoelbak met snijplankafdekking zijn optimaal in het werkblad geplaatst.

Badkamer Eura Mobil Profila T camper

De compacte footprint had niet beter gebruikt kunnen worden, want de sanitaire ruimte biedt alle voorzieningen.

Slaap kamer Eura Mobil

De slaapkamer in de Profila T 696 EB overtuigt onmiddellijk, ook al zijn de bedden wat kort, maar op de zeven zone koudschuim matrassen is een goede nachtrust gegarandeerd.

Eura Mobil Profila T voorraad Camperland

Eura Mobil Profila T uit voorraad leverbaar bij Camperland

Wilt u de bestseller van Eura Mobil komen bewonderen? Wij hebben momenteel vijf stuks van Profila T 696 EB Camper op voorraad leverbaar bij Camperland! Wacht niet te lang en ga de zomer van 2023 nog gerust op reis met uw eigen camper. U bent van harte welkom in onze showroom in Herpen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen met u contact op.

Contact opnemen over de Eura Mobil Profila T

Naar boven