Vergeet niets met de Camperland Vakantie checklist

Gaat u binnenkort op vakantie? Het avontuur begint al bij de voorbereiding en het inpakken! Iedereen heeft zo zijn eigen aanpak en voorbereidingsmethodes, maar zelfs dan sluipen er soms last-minute vergetelheidjes in. Bijvoorbeeld het controleren van de gasflesdatum of al onderweg realiseren dat de milieu sticker nog op het aanrecht ligt. Maar vrees niet! Camperland heeft speciaal voor u een vakantie checklist samengesteld. Hierin vindt u alles waar u aan moet denken of mee moet nemen om zorgeloos op pad te gaan. Of u nu met de camper, caravan, vouwwagen of tent op vakantie gaat! 

Camperland MobileDrome en De Vossenhoek kampeerwinkel

Alles wat u nodig heeft onder één dak

Heeft u onze checklist bekeken en blijkt dat u nog bepaalde spullen mist? Kom dan de ultieme kampeerervaring ervaren bij Camperland Oud-Gastel met onze kampeerwinkel! Dan kunt u gelijk de benodigde spullen halen voor uw aankomende vakantie! 

Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint, wij hebben alles wat u nodig heeft: van topkwaliteit slaapzakken tot handige accessoires en kookuitrusting. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor top kwaliteit voortenten en luifels voor uw caravan of camper. Ons deskundige team helpt u graag met advies en tips.

Kom langs, laat u inspireren! Voor de beste kampeeruitrusting en onmisbare tips moet je bij Camperland Oud-Gastelzijn. Beleef de natuur op zijn best met onze kampeerwinkel. 

Graag tot snel op de Argon 33 in Oud Gastel!

Download hier de Camperland Vakantie checklist

Wilt u ook nooit meer iets vergeten als u op vakantie gaat? Of dit nou met de camper, caravan, vouwwagen, tent of met het vliegtuig is, met onze checklist gaat u altijd Gerust op Reis. 

Naar boven