Camperland blijft zich ontwikkelen met uw hulp!

Camperland, uw toonaangevende bestemming voor avontuurlijke reizen, heeft zich opnieuw overtroffen voor het seizoen van 2024. Met een reeks opwindende verbeteringen, beloven we u  een nog betere ervaring dan ooit tevoren. Laten we eens kijken naar enkele van de opvallende vernieuwingen die u kunt verwachten bij Camperland dit jaar.

Lineo C Buscamper

Flexibele Aankomst- en Vertrekdagen

Een van de meest opmerkelijke verbeteringen bij Camperland is de introductie van flexibele aankomst- en vertrekdagen met uw huur camper. In tegenstelling tot vroeger, waarbij u vastzat aan specifieke dagen voor aankomst en vertrek, bieden wij u nu de vrijheid om te arriveren en te vertrekken op dagen die het beste binnen uw planning passen. Dit betekent dat u niet langer gebonden bent aan rigide schema's en meer flexibiliteit heeft om uw reis naar wens te plannen.

Halfintegraal camper

Inclusief Inventaris ter waarde van €100,-

Voor het verhuurseizoen van 2024 hebben we onze inventaris vernieuwd en uitgebreid. Wat dit betekent voor u is dat de inventaris nu inclusief is bij uw boeking. U hoeft zich geen zorgen te maken over het meenemen van allerlei benodigdheden, want alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en zorgeloze reis is al voor u geregeld. Van keukengerei tot beddengoed, we hebben aan alles gedacht om uw verblijf in Camperland verhuurcamper zo aangenaam mogelijk te maken.
Buscamper

Nieuwe Voorzieningen!

Camperland blijft innoveren en investeren in nieuwe voorzieningen om uw reiservaring te verbeteren. Dit jaar zijn we verheugd om aan te kondigen dat we dakairco's hebben toegevoegd aan de woongedeeltes van onze verhuurcampers. Dit zorgt voor extra comfort, vooral tijdens warme zomerdagen. Bovendien hebben we ons assortiment uitgebreid met buscampers met hefdaken, waardoor u meer ruimte en flexibiliteit heeft tijdens uw reis. Of u nu kiest voor een compacte camper of een ruimere optie, we hebben voor ieder wat wils in ons verhuur assortiment.


Xtura

QR-codes voor ondersteuning

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we QR-codes toegevoegd voor directe ondersteuning tijdens uw reis. Deze video’s ondersteunen u in de installatie van de camper, zowel voor als tijdens uw camperreis. Het enige wat u hoeft te doen is uw smartphone te gebruiken om de code te scannen en u wordt direct geholpen, waar u ook bent.

Bij Camperland streven we er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en u de best mogelijke ervaring te bieden. Met onze nieuwe verbeteringen 2024, zijn wij ervan overtuigd dat uw reis met Camperland onvergetelijk en moeiteloos zal zijn. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor uw volgende avontuur!

Naar boven