Coral XL camper van Adria is hét alkoof model voor extra-large avonturen

De nieuwe generatie Coral XL van Adria is de beste camper voor grote avonturen met het gezin of een groep vrienden. Door de ruime alkoof met tweepersoons bed (dit is de ruimte boven de cabine) kunnen er maar liefst 7 personen slapen in de Coral XL. Met maar liefst 6 ruime zitplaatsen is er in de cabine ruimte gemaakt om te ontspannen, te dineren en te socializen.

De camper is modern, maar bovenal sfeervol. Het interieur voelt als thuis door de luxueuze bekleding wat naar wens is uit te kiezen. Alle ruimtes zijn praktrisch ingericht, waardoor iedereen genoeg ruimte heeft om zijn of haar spullen op te bergen. De Adria Coral XL is voorzien van bijpassende decoratieve elementen en innovatieve oplossingen. Komt u een kijkje nemen in de Adria Coral XL? 

Adria Coral XL campers voorraad

Adria Campers uit voorraad

Bekijk de actuele voorraad van Coral XL campers van Adria bij Camperland. Niet gevonden wat u zocht? Camperland krijgt bijna dagelijks nieuwe campers op voorraad. Houdt daarom onze website in de gaten of neem contact op met onze camperspecialisten in Herpen.

 

Adria Coral XL camper interieur

Eigenschappen van de Adria Coral XL camper

De eigenschappen en hoogtepunten van de Adria Coral XL camper zijn:

 • Alkoof ontwerp met tweepersoons bed en panorama venster;
 • Geïsoleerde dubbele vloer met extra opbergruimte;
 • Grote garage met verlichting en elektriciteit;
 • Voorzien van een doordacht lichtplan;
 • Grote L-vormige dinettebank met verstelbare eettafel;
 • Elegante en comfortabele douche/toilet ruimte. 


Adria Coral XL camper alkoof bed

Alkoof met ruime slaapplek

De Adria Coral XL camper is een alkoof model, wat inhoudt dat deze camper een extra ruimte heeft boven de cabine van de bestuurders- en bijrijdersstoel. In deze extra ruimte zit een heerlijk zacht tweepersoons bed. Zodra de nacht voorbij is, is het mogelijk om het bed omhoog te klappen. Hierdoor heeft de Coral XL camper een ruimtelijk en licht gevoel waar u gemakkelijk met het hele gezin of vrienden groep kunt overnachten.

Coral XL voordelen alkoof camper

Voordelen alkoof camper Coral XL

De Alkoof camper: een klassieker onder de campers. Boven de bestuurdersstoelen bevindt zich de vaste alkoofcarrosserie. Wat zijn de voordelen van de alkoof In de Adria Coral XL? 

 • Gebruik het als slaapgedeelte, opbergruimte of misschien zelfs als theater voor de kinderen op een regenachtige dag. De alkoof kan voor zoveel dingen gebruikt worden! 
 • De extra ruimte maakt dit soort campers ideaal voor gezinnen of meerdere personen. Je hoeft niet elke avond het slaapgedeelte voor de kleintjes in te richten en 's ochtends alles weer op te bergen.
 • Als je met vrienden reist, is het comfortabel dat iedereen zijn vaste slaapplaats heeft.
 • In de Adria Coral XL is er vanuit de alkoof een geweldig uitzicht dankzij het grote panoramische raam.
 • Voor nog meer ruimte in de woonkamer, kan het alkoofbed in de Adria Coral XL door een heffunctie omhoog worden geduwd wanneer het niet in gebruik is. 

Meer informatie over het alkoof model van Adria?

Voor professioneel advies over de Adria Coral XL kunt u onderstaand contactformulier  invullen. Onze camperspecialisten geven graag meer informatie over alle mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Adria alkoof

Naar boven