Adria buscampers - Vrijheid en op avontuur wanneer u dat wilt

Ga voor vrijheid en avontuur, kies voor de Adria Twin buscamper. Reis met familie of vrienden, neem uw eigen spullen mee en geniet van uw eigen huis onderweg. Zoek een vakantieplek weg van alle drukte, reis onafhankelijk naar een plek van uw keuze. De Adria Twin biedt oneindige mogelijkheden voor nieuwe avonturen.

Adria Twin buscamper bergen

Adria Twin uit voorraad

Bekijk de actuele voorraad buscampers van Adria. Niet gevonden wat u zocht? Camperland krijgt bijna dagelijks nieuwe buscampers op voorraad. Houdt daarom de voorraad online in de gaten of neem contact op met Camperland. 

Adria Twin van opslag

Eigenschappen van de Adria Twin buscamper

De eigenschappen en hoogtepunten van de Adria Twin zijn:

  • Deskundig geproduceerde meubleen met optimale opbergmogelijkheden
  • Kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen
  • Robuuste constructie met 7 jaar garantie op waterdichtheid
  • Moderne leefruimte met optimaal gebruik van de beschikbare ruimte
  • Standaard met 2 jaar garantie

Adria Twin Sport

Adria Twin Sports

De Twin Sports modellen zullen de avonturiers zeker aantrekken dankzij het extra slaapcompartiment. Met Fiat Ducato als basisvoertuig en de exclusieve pop-up zijn deze buscampers ideaal voor wie veel sportuitrusting meeneemt op reis. Of gezellig met de kinderen op vakantie gaat. Een sportief model? Voor het hele gezin? Beide!

De buscamper modellen van Adria

Adria Twin

Adria Twin

De Twin buscamper heeft diverse indelingen, waaronder Twin Supreme, Twin Plus en Twin Axess. Ervaar Adria's exlusieve Sunroof met panorama view voor een schitterende lichtinval.

Adria Twin Sports camper

Adria Twin Sports

De Adria Twin Sports heeft een pop-up dak met een extra slaapcomponent dat voorzien is van een bed, verlichting, ruimte voor accessoires en USB aansluitingen. 

Meer informatie over de Adria Twin buscamper?

Wilt u professioneel advies over alle mogelijkheden van de Adria Twin? Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Neem contact op over de Adria Twin

Naar boven