Bürstner halfintegraal campers hebben compacte afmetingen en zijn hierdoor waarneembaar in het lage brandstofverbruik

De halfintegraal campers van Bürstner zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de lichte kleuren en ingenieuze oplossingen zorgen de halfintegraal campers voor een uniek gevoel van ruimte. Wat ook niet geheel onbelangrijk is tegenwoordig, is dat er altijd WiFi aanwezig is in de camper, zolang u maar wilt.

De halfintegraal campers van Bürstner zijn de modellen: Nexxo Van, Limited T, Lyseo TD, Lyseo TD Harmony Line en Lyseo Gallery TD. Deze campers beschikken allemaal over het originele cabine van de chassisfabrikant en zijn waarneembaar in het lage brandstofgebruik. Neem contact op met Camperland voor alle mogelijkheden die Bürstner te bieden heeft. Één ding is zeker, in elke Bürstner camper hangt een typisch feelgoodsfeer.

Camper Burstner halfintegraal

Halfintegraal campers van Bürstner kopen of huren

Een halfintegraal camper van Bürstner, wie wil dat nou niet? Bekijk hier de actuele voorraad campers met alle bijbehorende informatie. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met Camperland. Wij krijgen namelijk vaak nieuwe (jong gebruikte) campers op voorraad in onze showoom in Herpen. 

burstner halfintegraal kopen

Eigenschappen van de Bürstner halfintegraal camper

De eigenschappen en hoogtepunten van de halfintegraal campers van Bürstner zijn:

  • Optioneel verkrijgbaar met extra hefbed boven de zitruimte;
  • Dubbele bodem met Thermo-Floor;
  • Bescherming tegen alle weersinvloeden door het GVK-dak;
  • Sfeervolle verlichting;
  • Exclusief design stoffering;
  • Ruime badkamer met aparte douchecabine;
  • Multizones-koudschuimmatrassen met in de vaste bedden een speciaal lattenbodem.

hefbed burstner camper

Een ware feel good vakantie

Wilt u op vakantie met het hele gezin? Dan is het Bürstner hefbed boven de zitgroep optioneel verkrijgbaar bij elke indeling. Hiermee creëert u twee slaapplekken extra. De modernse stijl van Bürstner zet zich hier ook voort, zodat u kunt beginnen aan een ware feel good vakantie. Naast de vele opties waar u tussen kunt kiezen heeft de Bürstner halfintegraal camper vele slimme en functionele standaard opties, zoals de dubbele Thermo vloer. Hierdoor heeft uw camper altijd een aangename temperatuur en kunt u op reis wanneer u wilt.

De halfintegraal modellen van Bürstner

Nexxo Van camper Burstner

Nexxo Van

Nexxo Van is ontworpen met slimme oplossingen, voor een aantrekkelijke prijs. De camper heeft frisse en heldere kleurtinten en geeft een uniek gevoel van ruimte.

Limited T camper Bürstner

Limited T

Met de Limited T camper van Bürstner kunt u op elk moment vertrekken. Hij is instap-klaar en biedt een ongekende vrijheid omringt met luxe en comfort.

 

 

LyseoTD Camper Burstner

Lyseo TD

De Lyseo TD is geschikt voor elke weertypen. U kunt genieten van uw camper in de zomer, maar ook in de winter is het onze bestseller. 

Lyseo TD Harmony Line camper Bürstner

Lyseo TD Harmony Line

Heeft u nog grotere wensen dan de Lyseo TD? Dan is de Lyseo TD Harmony Line de beste keus voor u! Bürstner heeft met deze camper niets aan het toeval overgelaten.

Lyseo Gallery TD Bürstner camper

Lyseo Gallery TD

De nieuwe Lyseo Gallery TD staat voor klein reizen, maar groot wonen! Bürstner heeft de baanbrekende tweede woonverdieping geintroduceert met opblaasbare alkoof.

 

Meer informatie over de halfintegraal campers van Bürstner?

Meer informatie over de halfintegraal campers van Bürstner? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze professionele camperspecialisten vertellen u graag alles over de Nexxo Van, Limited T, Lyseo TD en Lyseo Gallery TD. Neem contact met ons op of stuur uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Bürstner halfintegraal campers

Naar boven