De integrale camper Lyseo I van Bürstner is een echte blikvanger onder de campers

Integrale campers hebben een onbeperkt wooncomfort, zo ook het integrale camper model Lyseo I van Bürstner. De Lyseo I is een echte blikvanger onder de campers. Door de royale ruimte en luxe voorzieningen voelt iedereen zich direct thuis. De cabine en woonoppervlakte lopen naadloos in elkaar over, wat veel ruimte en vrijheid biedt.

De Lyseo I camper van Bürstner heeft 5 diverse indelingen waaruit u kunt kiezen, met elk een elektrisch hefbed geïntegreerd in het plafond. U kunt met maximaal 4 personen het hele jaar mooie reizen maken, dankzij de Thermo-Floor en samen genieten van de talloze hoogtepunten in het interieur. 

Camper Burstner integraal

Integraal camper van Bürstner kopen

Benieuwd of de Lyseo I op voorraad is? Bekijk hier de actuele voorraad integraal campers van Bürstner. Mocht de camper die u zoekt er niet tussenstaan, dan kunt u contact met ons opnemen. Camperland beschikt over een grote verhuurvloot in Herpen en ontvangt geregeld nieuwe campers.

Burstner integraal camper zitgedeelte

Eigenschappen van de Bürstner integraal

De eigenschappen en hoogtepunten van de integraal campers van Eura Mobil zijn:

  • Flexibel hefbed boven de cabine;
  • Beschikt over slimme bedoplossingen achterin;
  • Huiselijk en knus interieurconcept;
  • Aparte toilletruimte;
  • Ergonomisch ingerichte bergruimten; 
  • Nieuwe voorkant met grote voorruit;
  • Diverse indelingen zijn uitgerust met een XXL-garage.

Burstner integraal camper hefbed

Slaapplekken voor het hele gezin

Elk model van de Lyseo I-serie heeft standaard een elektrisch hefbed boven de cabine. Overdag verdwijnt deze extra slaapruimte 'in de hemel' tegen het plafond aan, maar zodra de nacht valt kunt u het elektrische hefbed naar beneden laten zakken en via de ladder naar boven klimmen. Ideaal voor een vakantie met het gezin of vrienden. Achterin beschikt de Lyseo I Bürstner camper over diverse bedoplossingen welke u naar wens kunt uitkiezen, zoals een eenpersoonsbed, een queensize bed of een hefbed. 

Lyseo I burstner garage

Extra opslagruimte in de XXL garage

Fietsen mee op vakantie? Natuurlijk! Of u nu kiest voor de mountainbikes, elektrische fiesten of zelfs uw scooter. In de Lyseo I camper van Bürstner kunt u dit allemaal kwijt. Achterin de camper zit een grote garage waar veel ruimte is gecreëerd voor uw bagage. De ruime XXL-garagekleppen zorgen ervoor dat alles in de garage past. Denk aan tuinstoelen, sportuitrusting, een parasol of een tent. U hoeft niet te kiezen. Alles kan mee om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Meer informatie over de integraal camper van Bürstner?

Wilt u professioneel advies ontvangen over de Lyseo I van Bürstner? Camperland hoort graag uw wensen en behoeften, zodat we samen naar de juiste mogelijkheden kunnen kijken. Vul onderstaand contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Neem contact op over de Bürstner integraal campers

Naar boven