Het alkoof model van Eura Mobil Activa One 650 HS biedt een comfortabele vakantie voor gezinnen en sporters

Het Eura Mobil alkoof model 'Activa One 650 HS' is de eerste keus voor gezinnen en sporters. De Activa One biedt tal van optionele uitbreidingen die naar wens kunnen worden aangepast. Afhankelijk van het gekozen interieurconcept, heeft de superieure Activa One plaats voor maar liefst 6 personen, waaronder een tweepersoonsbed of twee enkele bedden in de alkoof (dit is de ruimte boven de cabine van de passagiers- en bijrijdersstoel). U kunt direct bij uw eindbestemming of tussenstop in bed duiken zonder enige veranderingen in het interieur toe te passen. Dit maakt dat het reizen met de Activa One als zeer comfortabel wordt ervaren. 

Active one camper eura mobil

Eura Mobil Activa One 650 HS kopen

Bekijk het grote aanbod van gebruikte en nieuwe Eura Mobil alkoven. Is de Activa One 650 HS momenteel niet op voorraad? Houdt online de actuele voorraad in de gaten of neem contact op met Camperland. Wij krijgen namelijk geregeld nieuwe voorraad binnen in onze showroom in Herpen.

Eura Mobil Active One camper

Eigenschappen van de Activa One van Eura Mobil

De eigenschappen en hoogtepunten van de Eura Mobil alkoofcamper zijn:

  • Tweekleurig meubeldecor in luxueus wit en eikenhout
  • 7-zone koudschuimmatrassen
  • Vloerbedekking met geluidsisolatie
  • Diepe kasten voor extra opbergruimte
  • Luxe plafondverlichting en LED leesspots
  • Ruime bewegingsvrijheid door de geoptimaliseerde ruimteindeling 

Activa One Eura Mobil badkamer

Functioneel en simpel te bedienen

De Eura Mobil alkoof camper Activa One 650 HS heeft een zwenkbare wastafel in de badkamer. Door deze technologie wordt er een geweldig functionele ruimte gecreëerd. U kunt de wastafel gemakkelijk wegdraaien voor meer bewegingsvrijheid onder de douche. Naast veel ruimte onder de douche, is het ook heerlijk warm net zoals u thuis bent gewend. Dankzij de warmeluchtblazers in de badkamer en de goed verwarmde en geïsoleerde alkoof kunt u heerlijk ontspannen. Ontspan verder in het ruime bed met lattenbodem van 160 x 210 cm in de alkoof. Hier zult u het ook niet snel koud krijgen door de effectieve wand- en plafondisolatie, dat ook in de alkoofbodem is gevestigd. U bent dus uitstekend beschermd tegen afkoeling. 

De dubbele vloerhoogte in de Activa One 650 HS heeft meerdere voordelen. De dubbele vloerhoogte is te gebruiken als indeelbare opbergruimte. Daarnaast zorgt de dubbele bodum ervoor dat de vloer vorstvrij is en over een vloerverwarmingseffect beschikt. Met de Eura Mobil Alkoven camper kunt u op ieder moment gerust op reis. 

Brochure eura mobil campers
Active One Eura Mobil camper interieur
Eura Mobil Active One slaapcabine camper

Meer informatie over Activa One van Eura Mobil?

Heeft u vragen over het bekende model Activa One 650 HS van Eura Mobil? Zoals wat de voordelen zijn van alkoven? Wij helpen u graag verder met deskundig advies. Vul onderstaande contactformulier, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op over de Eura Mobil Active One

Naar boven