Eura Mobil buscampers - geniet van de slimme maar bovenal luxe inrichting

Buscampers zijn ideaal voor actieve vakanties. Één van de kenmerken die wij terugkrijgen van klanten is dat de buscamper van Eura Mobil een moderne en bovenal gezellige camper is. De buscampers zijn ingericht met luxe stoelbekleding, een textiele wand- en plafondbekleding en afgewerkt met eco-leer. U zult dus niet snel kunststof materialen tegenkomen. Dit maakt dat de buscamper een warme en gezellige uitstraling heeft, wat voelt als thuis.

Buscamper van Eura Mobil kopen of huren

Bekijk de actuele voorraad buscampers voor het kopen van een Eura Mobil camper. Liever een Eura Mobil buscamper huren? Bekijk dan de beschikbaarheid en huur wanneer het u uitkomt. Niet gevonden wat u zocht? Camperland krijgt vaak nieuwe buscampers van Eura Mobil op voorraad. Houdt daarom de voorraad online in de gaten of neem contact op met Camperland. 

Eura Mobil buscampers

Eigenschappen van de Eura Mobil buscampers

De eigenschappen en hoogtepunten van Eura Mobil buscampers zijn:

  • Geschikt voor in de winter
  • Verlichte en geventileerde bovenkasten met gezellig sfeerlicht
  • Opklapbare tafel en verlengstuk 
  • Comfortabele koudschuimmatrassen met opklapbare bedframes
  • Slim ingerichte wasruimte 
  • Inclusief gemonteerde zonneluifel 

Buscamper eura mobil zitgedeelte

De nieuwe buscamper Premium

De Premium Eura Mobil buscamper is zichtbaar anders dankzij de exclusieve materialen in het intereur. De camper Van is gezellig door de sfeerverlichting welke is gemonteerd boven de kasten. Ook zijn er veel opbergmogelijkheden aan toegevoegd. Het intereieur is onderhoudsvriendelijk en is gemaakt van hoogwaardige stof- en ecoleer. U kunt gezellig samen plaatsnemen door de passagier- en bijrijdersstoel met 90 graden te draaien. De eettafel is opklapbaar en heeft aan het blad een beker houder met een zwenkbaar verlenging. Maak van de Eura Mobil buscamper uw thuis. 

Eura Mobil innovatieve technieken

Innovatieve technieken

De Eura Mobil buscampers beschikken over innovatieve technieken en slimme details, waardoor er veel leefruimte is gecreëerd en elke hoek functioneel wordt benut. De ergonomisch gevormde eethoek bevat een klaptafel met draaibaar verlengstuk, zodat u hier gemakkelijk met 4 personen aan kunt dineren. U kunt gezellig samen plaatsnemen door de passagier- en bijrijdersstoel met 90 graden te draaien. De eettafel is opklapbaar en heeft aan het blad een beker houder met een zwenkbaar verlenging. De badkamer met draaibaar douchscherm en minerale wastafel biedt veel bewegingsvrijheid. 


Eura Mobil buscamper interieur

Benut de ruimte optimaal

Uw bagage kunt u ruimschoots kwijt in de geventileerde bovenkasten met sfeerverlichting, extra brede laden met soft-top sluiting en toegankelijke kledingkast met uitklapbaar kledingrek. Het Eura mobil buscamper type 635 EB is bijzonder dankzij de bagageruimte onder het tweepersoonsbed ten opzichte van haar broers en zussen. Het bed gaat eenvoudig omhoog, waardoor er een laadruimte ontstaat van 1800 x 1200 x 1300 mm (lxbxh). De avontuurlijke reizigers kunnen in deze laadruimte hun (elektrische) fietsen, scooters, motoren of zelfs hun quad gemakkelijk in kwijt. Dankzij de handige opbergboxen onder het bed, kiest u voor de grootste variabiliteit die een buscamper te bieden heeft. De opbergboxen kunnen in een handomdraai worden ingedeeld op uw individuele wensen.

Interieur Eura Mobil Vans

Uitgerust op reis

Het verschilt per indeling hoe de stand van het bed staat. De Eura Mobil buscamper types V 635 EB en V 635 HB hebben een vast lengte bed van 1,95 m lang. Door het middelste stuk matras er tussenuit te halen, kan het bed gemakkelijk tot twee enkele bedden gemaakt worden. De Eura Mobil buscamper V 595 HB heeft een tweepersoonsbed overdwars. Om te zorgen voor een optimaal slaapcomfort, liggen de koudschuim matrassen op goed geventileerde comfortabele schotelveren of lattenbodems.


Eura Mobil buscamper sneeuw

Genieten van het buitenleven

Het interieur is geïnspireerd op de woonstijl ‘Beach Home’ en overtreft menig verwachting. Kunststof materialen zijn verleden tijd. De stoelbekleding, textiele wand- en zelfs plafondbekleding zijn afgewerkt met een eco-lederen en exclusieve stoffencombinatie. Mede dankzij de inrichting en het panorama-dakraam voelt de camper Van licht, ruimtelijk en fris aan. Open de schuifdeur en geniet tijdens het koken van het uitzicht en de omgeving. Om buiten te dineren kunt u de tafel uit de eethoek loskoppelen en in het daarvoor bestemde buitenrail haken. Het buitenleven is nog nooit zo aantrekkelijk geweest met een Eura Mobil buscamper.

Meer informatie over Eura Mobil buscampers?

Wilt u professioneel advies over alle mogelijkheden van de buscampers van Eura Mobil? Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Eura Mobil buscamper

Naar boven