De integraal campers van Eura Mobil Integra Line & Integra bieden een eersteklas reiscomfort

De integraal modellen van Eura Mobil bieden eersteklas reiscomfort. Dit is zowel aan de binnnekant als de buitenkant zichtbaar. Het interieur is tweetonig met luxe materialen, zoals glanzend afgewerkte kasten, ultramoderne LED-technologie een panoramische voorruit en een duurzame carrossie van moderne GVK-materialen. De campers zijn overzichtelijk doordat de cabine dezelfde hoogte heeft als de leefruimte en bovendien zijn de integraal campers gemakkelijk in gebruik. De campers zijn functioneel ingericht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor stellen en gezinnen. De Integra en Integra Line hebben 4 tot maximaal 6 slaapplekken. Bent u klaar om gedurende de hele reis geïnspireerd te worden door deze luxe campers?

Camper Eura Mobil integraal

Integraal campers van Eura Mobil kopen

Bekijk hier de actuele voorraad integraal campers van Eura Mobil met de actuele prijzen. De modellen Integra en Integra Line zijn geregeld op voorraad in onze showroom in Herpen. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Dan adviseren wij om contact op te nemen met onze camperspecialisten. Wij staan voor u klaar. 

Eura Mobil integraal kopen

Eigenschappen van de Eura Mobil integraal

De eigenschappen en hoogtepunten van de integraal campers van Eura Mobil zijn:

  • Hoge panoramische voorruit
  • Elektrisch bediend hefbed geïntegreerd aan het plafond 
  • Opbergkasten en sfeerlicht onder het hefbed
  • Uitgebreide geluidsisolatie 
  • Dubbele vloer met geïsoleerd en verwarmd dak en vloer
  • Wijnkast met glas- en wijnfleshouders 
  • Ruime badkamer met aparte douchecabine 
  • 3-pits kookplaat met oven en ruim werkblad


De integraal modellen van Eura Mobil

Integra camper Eura Mobil

Integra

De ruime Integra camper heeft zowel binnen als buiten een luxueus karakter. Het is een zeer functioneel ingerichte camper van topklasse. Met de ultramoderne Integra kiest u voor een vakantie in de natuur, het hele jaar door. 

Integra Line camper Eura Mobil

Integra Line

De Integra Lina is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een compact formaat. De camper past perfect in een natuurlijke omgeving en vervult alle denkbare wensen op het gebied van luxe en comfort.

Meer informatie over de integraal campers van Eura Mobil?

Voor professioneel advies over de Integra en de Integra Line bent u bij Camperland aan het juiste adres. Camperland zit gevestigd in Herpen en is dealer van Eura Mobil. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Eura Mobil integraal campers

Naar boven