Met een Forster buscamper kunt u met een gerust hart de wereld ontdekken

De buscamper is één van de populairste campers van Forster. Met een busje voor de deur kunt u spontaan op vakantie, alleen of met het gezin. Naast dat het mogelijk is om een verre reis te maken, kunt u er ook voor kiezen om snel in te stappen voor een weekendje weg. Door deze flexibiliteit die een buscamper van Forster met zich mee brengt, ervaart u veel vrijheid. Geen hotels of appartementen die u ver van tevoren moet boeken en waar u geen invloed heeft op het uitzicht. Met uw eigen Forster Van kunt u, bijvoorbeeld door de dubbele deuren open te zetten, genieten van een schitterend uitzicht in de natuur. 

Forster Campers heeft diverse soorten buscampers in het assortiment, waaronder de Livin 'up-modellen: (V 599 HBL, V599 VBL en V 636 EBL) en Vantasy modellen (V 541 HB, V599 HB, V 599 VB, V 636 EB en V 636 HB) op een Fiat of Citroën chassis. Bekijk het aanbod bij Camperland of neem direct contact met ons op. 

Forster buscamper sportief

Forster buscamper uit voorraad

Bent u op zoek naar een buscamper van Foster? Bekijk hier ons aanbod! Camperland is dealer van Forster Campers gevestigd in Herpen. U bent van harte welkom om de campers in het echt te bewonderen voordat u een keuze maakt. Wij nemen graag de tijd voor u om te kijken welke camper bij uw wensen past.

De buscamper modellen van Forster

Livin' Up modellen

Forster Livin' Up modellen

De Livin' Up modellen hebben een modern interieur met een natuurlijke uitstraling. De meubels zijn praktisch ingericht, zodat u al uw bagage mee op reis kunt nemen. 

Vantasy modellen

Forster Vantasy modellen

De Vantasy modellen van Forster zijn campers die zich aanpassen aan uw wensen. U kunt uit diverse lengtes en configuraties kiezen met 2 tot wel 5 slaapplekken. 

Brochure Forster campers

DOWNLOAD

Catalogus Forster Campers 2023

Download hier de actuele catalogus en specificaties van Forster Campers en buscampers 2023. Maak kennis met de diverse plattegronden en laat u inspireren door de diverse modellen en indelingen.

Bed buscamper Forster

Eigenschappen van de Forster buscamper

De eigenschappen en hoogtepunten van de Forster buscampers zijn:

  • Praktisch ingericht voor een royale indruk van de ruimte;
  • Modern en natuurlijk interieur;
  • Hoogwaardige en robuuste materialen;
  • De Vantasy beschikt over een uitgebreide isolatie voor kou;
  • Aantrekkelijk geprijsde campers;
  • Douche aan boord;
  • Toegankelijk voor iedereen.

Forster camper zitgedeelte

Forster buscamper kopen of huren

Bij Camperland in Herpen kunt u nu een Forster camper kopen of huren voor een lage prijs! In de camperbusjes zit een wasruimte met toillet en zelfs een geïntegreerde douche. Ook in de keuken ontbreekt er niets om een lange tijd op reis te gaan met een buscamper van Forster. Bekijk het ruime aanbod buscampers bij Camperland voor meer specificaties!

Meer informatie over de Forster buscamper?

Wilt u professioneel advies over de mogelijkheden wat de buscamper van Forster te bieden heeft? Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op over de Forster buscampers

Naar boven