De Duncan dagelijks gebruiken of voor avontuur? Waarom kiezen?

De Karmann Duncan is een alledaagse camperbus voor alle gelegenheden. Deze ultracompacte en fascinerend flexibele campervan gaat elke uitdaging aan en staat altijd klaar voor een spontane reis. 

Karmann Duncan camper

Karmann Duncan kopen of huren

Koop of huur de Karmann Duncan bij Camperland. Bekijk hier de actuele voorraad en beschikbaarheid. Neem contact op met Camperland als de camper die u zoekt er niet tussenstaat. Wij krijgen geregeld nieuwe en jong gebruikte campers op voorraad in onze showroom in Herpen. 

Karmann Duncan uitklap bed

Spontaan op weg

Met de ultracompacte afmetingen en variabel interieur is de Duncan net zo geschikt voor stadsverkeer als avontuurlijke reisjes.

4.98m of 5.34m lang en 2.08m breed; met de Duncan kunt u heel ontspannen deelnemen aan het verkeer. De buscamper maakt het u zelfs makkelijk om een parkeerplaats te vinden, want met een hoogte van 2.08m kunt u zelfs sommige parkeergarages in.

Als u weer terug in de natuur bent, kunt u het extreem platte hefdak met gasdempers uitklappen. Even later ligt u heerlijk op een tweepersoonsbed met veerschotels of lattenbodem (Duncan 545) met een comfortabel matras.


Karmann Duncan zitgroep

Slapen, koken en chillen!

Van buiten compact, van binnen ruim. De Duncan verrast met slim gebruik van de ruimte en een variabel interieur. De zitbank kan in een paar eenvoudige stappen verschoven en verwijderd worden. Heeft u een extra bed nodig? Dat kan! Gewoon de zitbank omklappen. Keuken is compleet uitgerust met kooktoestel, spoelbak, koelkast en opbergkasten. In de zijdeur zit de tafel verborgen die u in of naast de Duncan kunt gebruiken. Wanneer vertekken we? De Duncan is er klaar voor.

  • Hoogwaardig en robuust interieur
  • Modulaire driezitsbank op rails (Duncan 545: tweezitsbank)
  • Hefdak met gasdrukdempers
  • 4.98m of 5.34m lang
  • 2.08m lang
  • 2.08m hoog
  • Dynamisch rijgedrag met 170pk
  • Uitgebreide veiligheidssystemen
  • Keuken en koelkast aan boord (Duncan 545: ook een toilet)
Karmann Duncan Camper keuken
Karmann Duncan buiten douche
Karmann Duncan bed
Karmann Duncan indeling
Karmann Duncan Toilet

Meer informatie over de Karmann Duncan camperbus?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Karmann Duncan buscamper? Onze camperspecialisten geven u graag advies over de diverse mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Karmann Duncan

Naar boven