Met de vertrouwde Bürstner buscamper kunt u genieten van het mooie weer en veel tijd doorbrengen in de natuur

Rijd met een buscamper van Bürstner uw vrijheid tegemoet. Door de wendbaarheid en flexibiliteit van een buscamper, kunt u spontaan weekendjes kamperen in Nederland. En zodra de vakantieperiode begint laat u uw dromen realiteit worden door een grote reis te maken samen met uw partner of goede vriend. Met de vertrouwde Bürstner buscamper kunt u genieten van het mooie weer en veel tijd doorbrengen in de natuur. Ideaal voor de sportieve kampeerders. 

Word rustig wakker en laat het alledaagse leven achter u. Open de schuifdeur en drink samen uw koffie in de ochtend zon. De campervans van Bürstner beschikken over 2 tot 5 zitplaatsen. De Campeo, Eliseo en Lineo zijn stijlvol en praktisch ingericht. Bekijk onze occasion en beleef door de slimme indelingen een bijzonder royaal gevoel. 

Camper Burstner bus

Camperbus van Bürstner kopen of huren

Koop of huur een campervan van Bürsnter bij Camperland. Bekijk hier de actuele voorraad en beschikbaarheid. Neem contact op met Camperland als de camper die u zoekt er niet tussenstaat. Wij krijgen geregeld nieuwe en jong gebruikte campers op voorraad in onze showroom in Herpen. 

Burstner halfintegraal camper

Eigenschappen van de Bürstner Camperbus

De eigenschappen en hoogtepunten van de camperbus van Burstner zijn:

  • Verwarmde dubbele bodem met extra opslagruimte; 
  • Elegante bekleding waarmee u zich overal thuis voelt;
  • Aangename natuurlijke lichtbron door dakraam; 
  • Sfeerlicht met de Bürstner Home Light; 
  • Royaal gevoel door stahoogte;
  • Volledig functionele badkamer.

De buscamper modellen van Bürstner

Campeo buscamper burstner

Campeo

De Campeo buscamper van Bürstner staat bekend om zijn rijcomfort en maakt maximaal gebruik van zijn royale opbergruimte.

Campeo 4x4 burstner

Campeo 4x4

De Compeo 4x4 rijdt op een vertrouwde Citroën-chassis. Ga all-road, dankzij de grove banden, beschermde onderzijde en duidelijk merkbare grip.

Eliseo burstner camper

Eliseo

De Eliseo buscamper heeft een gezellige sfeer, dankzij de dimbare verlichting en comfortabele zitruimte voorin. Ontdek Bürstner's innovaties van 2023.

Lineo burstner buscamper

Lineo

De Lineo is ideaal voor 'grote' camperliefhebbers. Dankzij de aan beide kanten verbrede slaapplaatsen kunt u genieten van een goede nachtrust. 

Burstner Copa buscamper

Copa

Buscamper Copa van Bürstner is de meest compacte stadsvoering. Met een pop-up dak is het een echte allrounder . De gezellige zitgroep biedt ruimte voor maximaal 4 personen.

 

 

Meer informatie over de Bürstner camperbus?

Bent u op zoek naar meer informatie over de buscampers van Bürstner? Onze camperspecialisten geven u graag advies over de diverse types: Campeo, Campeo 4x4, Eliseo en Lineo. Vul onderstaande contactformulier in met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op over de Bürstner camperbus

Naar boven