Bürstner nieuwjaarsactie 2024

Profiteer van de exclusieve actie op veel voorraadmodellen van Bürstner campers bij Camperland!

  • €6.000,- voordeel op de Lineo C buscamper
  • €4.000,- voordeel op overige buscampers
  • €4.000,- voordeel op halfintegraal campers
  • €3.000,- voordeel op Cupa ubran camper

De actie is geldig van 13 t/m 27 januari op nieuwe voorraad modellen.

Lineo C Buscamper

€6000,- voorraadvoordeel op de Lineo C Buscamper!

€6000,- voorraadvoordeel op de Lineo C Buscamper!

Ontdek de vrijheid van reizen met de Bürstner Lineo C Buscamper! Ontvang maar liefst €6000,- voordeel bij uw dealer op alle voorraadwagens! Maak uw reisavonturen dit jaar extra bijzonder. Met het comfort en de stijl van de Lineo C wordt elke roadtrip een onvergetelijke ervaring!

Halfintegraal camper

€4000,- voorraadvoordeel op halfintegraal modellen van Bürstner!

Halfintegraal campers beschikken over een praktische bruikbaarheid en de aantrekkelijke prijs‐prestatieverhouding. Ontvang tot maar liefst 4000 euro voordeel bij Camperland. Dit is uw kans om in stijl de weg op te gaan en onvergetelijke reizen te beleven.
Bezoek snel onze showroom en vindt uw droomcamper!
Buscamper

€4000,- voorraadvoordeel op buscamper modellen van Bürstner!

Met de buscampers van Bürstner geniet u van een optimale wendbaarheid, ontworpen voor comfortabele lange ritten. Perfect voor stadsavonturen en het vinden van rustige plekjes in de natuur. Zodra u instapt, bent u klaar voor een nieuw avontuur, een welverdiende vakantie of een gezellige stedentrip. Geniet nu van €4000,- voordeel op de buscampers van Bürstner! 


Copa Urban camper

€3.000,- voorraadvoordeel op de Copa Urban camper

Beleef avonturen in stijl met de Bürstner Copa Urban Camper! Ontvang maar liefst €3.000,- voorraadvoordeel bij aankoop van dit indrukwekkende compacte model.
 
Maak van 2024 het jaar van de roadtrips en onvergetelijke reizen die nog altijd op uw lijstje staan. Grijp deze kans en ontdek de vrijheid met de Copa Urban Camper!
Naar boven