Verleng uw kerst tijdens de Kerstshow van Camperland!

Bij Camperland willen we de aankomende feestelijke periode graag met u vieren! Speciaal voor onze gewaardeerde klanten organiseren wij dit jaar van 27 t/m 30 december een betoverende kerstshow. Elke dag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Tijdens deze dagen nodigen wij u van harte uit om gezellig langs te komen en te genieten van de feestelijke sfeer. Onze showroom in Herpen zal speciaal voor u aangepaste openingstijden hebben, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en inspiratie kunt opdoen voor uw volgende avontuur. 

Tijdens de kerstshow hebben wij speciale acties die u niet wilt missen.

Kerballenactie Camperland

Profiteer ook van de kerstballenactie

De speciale acties die u niet wil missen zijn onze kerstballenacties;

  • Beste Inruilprijs: Kom langs bij Camperland voor de beste inruilprijs en ontdek de mogelijkheden voor het inruilen van uw huidige camper.
  • Geen Afleveringskosten: Bij de aankoop van een occasion brengen wij geen afleveringskosten in rekening. Dat is nog eens een extra reden om voor een prachtige occasion van Camperland te kiezen.
  • Accessoires Cadeau: Bij de aankoop van een nieuwe camper ontvangt u maar liefst 2500 euro aan accessoires cadeau. Maak uw reis nog comfortabeler met de nieuwste extra's!
  • Vroegboek Actie bij Verhuur: Denkt u aan het huren van een camper? Profiteer van onze vroegboek actie en kom alvast een kijkje nemen naar de modellen van 2024. Ontdek de mogelijkheden en plan uw avontuurlijke reis.

Kerstgroet Camperland

Genieten van glühwein en heerlijke hapjes

Naast de prachtige campers en aantrekkelijke aanbiedingen kunt u ook genieten van de gezellige kerstversiering, prachtige kerstbomen, glühwein en heerlijke hapjes.

Wij hopen u te zien tijdens onze kerstshow. Laten we samen de feestdagen verlengen en dromen over nieuwe avonturen met de perfecte camper.

Alvast hele fijne feestdagen gewenst en de beste wensen voor 2024!

Naar boven