Adria half integraal campers - ruimte en flexibiliteit

Maak kennis met de nieuwe generatie halfintegraal campers. Adria levert met de Compact en Coral campermodellen de perfecte mix tussen ruimte en flexibliteit. Door de vele mogelijkheden kunt u deze campers zo samenstellen dat ze perfect passen bij uw wensen. Met het Adria Exclusief SunRoof en het onderscheidende moderne interieur, zijn deze campers toonaangevend in de halfintegraal klasse.

Adria campers uit voorraad

Adria Campers uit voorraad

Bekijk de actuele voorraad van Adria bij Camperland. Niet gevonden wat u zocht? Camperland krijgt bijna dagelijks nieuwe buscampers op voorraad. Houdt daarom de voorraad online in de gaten of neem contact op met Camperland. 

Adria Compact half integraal camper

Adria Compact, de wendbare reislustige camper.

Kenmerkend voor de Compact zijn het moderne interieur, de compacte afmetingen en Adria Exclusief SunRoof en de grote garage. Met de stijlvolle en comfortabele Compact kun je gaan en staan waar je wilt. De duplex doucheruimte heeft een ruimtebesparende draaiwand.

Met de Compact Supreme kiest u voor de meest luxe serie met zilvergrijs gekleurde opbouw, modern interieur en hoog uitrustingsniveau.


Adria Coral

Adria Coral - Als je eenmaal geproefd hebt van de nieuwe generatie Coral, wil je niets anders meer.

Met het Adria Exclusief SunRoof en het onderscheidende moderne interieur, is Coral toonaangevend in de halfintegraal klasse. De Adria Coral is leverbaar in 3 varianten; Axess, Plus en Supreme.

De halfintegraal modellen van Adria

Compact camper Adria

Compact

Compact is verkrijgbaar in Supreme, Plus en Axess. Compact is een zeer wendbare en moderne camper.

Matrix Adria Campers

Matrix

De Matrix camper is verkrijgbaar in Supreme, Plus en Axess modellen. Matrix staat bekend om zijn stijl, comfort, technologie en functionaliteit.

Coral Adria Campers

Coral

Coral is verkrijgbaar in Supreme, Plus en Axess modellen. De Coral camper heeft een modern en slim ingericht interieur.

Coral & Matrix Supreme

Coral & Matrix Supreme

De nieuwe generatie Coral en Matrix camper zijn ontworpen om in te leven en te genieten met een Mercedes-Benz ervaring.

Meer informatie over de Adria halfintegraal modellen?

Wilt u professioneel advies over alle mogelijkheden van de Adria Matrix, Coral, Coral & Matrix of Compact? Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Neem contact op over de Adria halfintegraal modellen

Naar boven