Met de integraal campers van Adria geniet u van een elegant ontwerp en tijdloze prestaties

De integraal campers van Adria zijn geïnspireerd door luxe jachten, de nieuwste designs in interieur en innovaties binnen de autobranche. Adria heeft geheel nieuwe campers ontwikkeld die beschikken over een elegant ontwerp en tijdloze prestaties. Er is zelfs aandacht besteed aan de kleinste details. Wat opvalt aan het ontwerp is dat de integraal campers een aerodynamische stijl hebben. Hierdoor vloeit de rijwind langs, over en onder de camper, waardoor de camper zo min mogelijk weerstand ondervindt. 

Adria heeft twee type integraal campers uitgebracht: de Sonic en de Supersonic. Deze integraal campers kenmerken zich voor het luxe reizen. De campers hebben diverse bekledingvarianten waar u uit kunt kiezen, zodat u zich onderweg altijd thuis voelt.

Adria Sonic camper

Adria Campers uit voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad integraal campers van Adria. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Houd onze website in de gaten, want wij krijgen geregeld nieuwe campers op voorraad of neem contact op met onze camperspecialisten bij Camperland.

Adria integraal camper interieur

Eigenschappen van de Adria Sonic integraal campers

De eigenschappen en hoogtepunten van de Adria integraal camper Sonic & Supersonic zijn:

  • Groot panorama venster met verduistering; 
  • Ruime L-dinette of face-to-face zitgroep; 
  • Luxe ontworpen toilet/doucheruimte met veel opbergruimtes;
  • Fraai geïntegreed hefbed; 
  • Verborgen geluidsysteem met Bluetooth speakers;
  • Grote garage met LED-verlichting;
  • Intuïtief lichtsysteem door de gehele camper.


Adria supersonic Campers slapen

Adria Sonic met ruime slaapplek

De Sonic en Supersonic campers van Adria hebben een grote garage van maximaal 120 cm, twee luiken aan beide kanten van de camper en 12 volt aansluitingen, zodat u de mogelijkheid heeft om apparaten van stroom te voorzien. Daarnaast beschikt de grote garage over LED-verlichting. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw fietsen, ski's of vakantieaccessoires in opbergen voor het hele gezin. Binnen in de campers ervaart u ook een enorm ruime kast- en opbergruimte. U kunt uw spullen gemakkelijk opbergen in de hol-rond gevormde bovenkasten met verlichting, ruimte kledingkast en in de keukenlades met grote opslagcapaciteit.

De integraal modellen van Adria

Adria Sonic camper

Adria Sonic camper

De Supersonic is de nieuwste camper van Adria. De Supersonic heeft innovatieve motor technologieën en pretaties van Mercedes-Benz. Kies uit diverse kleuren in het interieur, accessoires en af-fabriek opties.  

Adria Super sonic camper

Adria Supersonic camper

Met een sterke Fiat Ducato chassis is de Sonic camper verkrijgbaar in een zilveren of wit kleurige opbouw. Kies uit de varianten Sonic supreme of Sonic Plus voor de beste ervaring. 

Meer informatie over het integraal model van Adria?

Voor professioneel advies over de Sonic en Supersonic van Adria kunt u onderstaand contactformulier  invullen. Onze camperspecialisten staan voor u klaar om deskundig advies te geven over alle mogelijkheden. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact op over het Adria integraal model

Naar boven