Eura Mobil halfintegraal campers zijn open, ruimtelijk en bieden een enorme vrijheid

De halfintegraal campers van Eura Mobil bieden vele voordelen. Door de vloeiende overgang van de zithoek, keuken en slaapcombinaties voelt de ruimte oneindig groot. Ideaal voor vakanties met vrienden of het hele gezin. U kunt met maximaal 6 personen ontspannen, dineren en ontbijten in de luxueuze zithoek. De Eura Mobil halfintegraal campermodellen zijn de Profila RS, Contura en de bestseller Profila T. De nieuwe campers beschikken over uitmuntende wellness badkamers met luxe interieur en 7-zone koudschuimmatrassen voor een optimale nachtrust.

De Eura Mobil halfintegraal campers hebben diverse mogelijkheden op het gebied van bekleding, interieur en functies. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden op het gebied van bekleding en interieur van de diverse type halfintegraal campers.

Eura Mobil halfintegraal campers

Eigenschappen van Eura Mobil halfintegraal campers

De eigenschappen en hoogtepunten van Eura Mobil halfintegraal campers zijn:

  • Gebogen dak met elegante overgang
  • Profila RS heeft een mechanisch hefbed geïntegreerd in het plafond met dakraam
  • Geschikt voor de winter door de dubbele, geïsoleerde en verwarmde vloer
  • Tafel met 360 graden draai- en schuifinrichting 
  • Design hoekkeuken 
  • Luxe LED-ambiance

halfintegraal Eura Mobil camper

Gerust op reis met een halfintegraal

De Eura Mobil halfintegraal campers Profila T, Profila RS en Contura bieden een ontspannen reiscomfort van gezin tot vriendengroep. Het frame is diepgelegen en deze ruimte wordt gebruikt als kelder en vloerverwarming in één. Hierdoor bevinden er praktische laadvermogens in de vloerluiken. Deze verwarmde dubbele bodem is volledig geïsoleerd en tochtvrij. Dankzij deze voorzieningen kunt u in alle weersomstandigheden onbezorgd op reis en haalt u de maximale capaciteiten uit uw camper. De hoogwaardige koudschuim matrassen met 7 zones garanderen een optimale nachtrust. Komt u een kijkje nemen? 

Camper Eura Mobil halfintegraal

Eura Mobil halfintegraal campers kopen of huren

Bekijk de actuele voorraad halfintegraal campers van Eura Mobil, zoals de campermodellen Contura, Profila RS en Profila T. Niet gevonden wat u zocht? Camperland krijgt geregeld nieuwe halfintegraal campers op voorraad. Wij adviseren u om onze online voorraad in de gaten te houden of direct contact op te nemen met onze camperspecialisten in Herpen. 

De halfintegraal modellen van Eura Mobil

Profila T Mercedes camper Eura Mobil

Profila T

Onze Profila T campers zijn nu verkrijgbaar op Mercedes-Benz chassis en AL-KO frame. De Profila T biedt een ontspannend reiscomfort met innovatieve veiligheids- en assistentiesystemen. 

Profila RS camper Eura Mobil

Profila RS

De Profila RS heeft een royaal gevoel van ruimte. Dankzij het geïntegreerde hefbed in het plafond heeft deze camper meer slaapplekken. De Profila RS heeft veel ruimte door de compacte opbouw. 

Contura Camper Eura Mobil

Contura

De Contura op Mercedes-Benz chassis heeft een vloeiende overgang door de "Starlight Dome", een tweedelig panoramisch glazen dak die uitsluitend door Eura Mobil wordt gebruikt.

 

Meer informatie over de halfintegraal campers van Eura Mobil?

Wilt u professioneel advies over alle mogelijkheden van de Eura Mobil halfintegraal campers? Wij geven u graag deskundig advies over de Profila T, Profila RS en Contura. Vul gerust onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op over Eura Mobil halfintegraal campers

Naar boven