ANWB Camper van het Jaar 2023 is bekend!

Tijdens de eerste beursdag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 zijn de winnaars bekend gemaakt van de ANWB-verkiezing ‘Camper en Caravan van het jaar’. Adria en Bürstner vielen in de prijzen.

Bürstner Lyseo Galery TD 649 G

De titel ANWB Camper van het jaar ging naar de Bürstner Lyseo Galery TD 649 G. Wat deze halfintegraalcamper zo bijzonder maakt, is de oppompbare slaapcabine op het dak. De ingebouwde compressor aan boord zorgt ervoor dat de slaapcabine zich binnen 90 seconden oppompt en direct gebruiksklaar is.

De tweepersoons Bürstner camper heeft door de spectaculaire derde kamer veel ruimte. De achterkant van de camper is ingericht met een luxe badkamer en aan de voorzijde een ruime zitruimte. Verder heeft de camper een bijzonder warme inrichting en zodra de opblaasbare slaapcabine is ingeklapt, is het dak aerodynamisch en dat scheelt brandstof.

Binnenkort is de Bürstner Lyseo Galery TD 649 G verkrijgbaar bij Camperland! Wilt u de camper bewonderen in onze showroom? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.anwb.nl/kamperen/nieuws/2022/oktober/winnaars-camper-en-caravan-van-het-jaar-2022-2023

Naar boven