Accessoires voor uw camper

Uw camper kunt u naar eigen wens inrichten en stylen met onze camper accessoires. Zoekt u een trekhaak of fietsendrager? Geen probleem. Wij kunnen ze ook meteen voor u monteren. Ook zonnepanelen, vloermatten, schotel antennes, LED verlichting of stoelhoezen kunnen wij leveren en eventueel monteren. Voor uw veiligheid kan Camperland u adviseren bij sloten, oprij bokken, CO2 melders, brand melders en verschillende alarm systemen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Wij zijn dealer en/of servicepartner van alle bekende merken, zoals onder andere AL-KO,  TRUMA, Dometic, Oyster, E&P Levelsystemen en Teleco.

Dankzij dit partnerschap worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door de fabrikanten, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Kortom; wij hebben alles om uw camper in te richten zoals u dat wilt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Fietsendrager camper

Fietsdragers voor uw (elektrische) fiets of scooter

U kunt een fietsdrager laten monteren tegen de achterwand, in de opslag of aan het chassis. Belangrijk hier is de gewichtsverhouding van het fietsenrek met de eventuele fietsen tegen de achterwand. Voor het meenemen van meerdere fietsen (meer dan 2) wordt aanbevolen om een fietsdrager te monteren met chassisversterking aan het chassis. Ook voor buscampers met deuren aan de achterkant zijn er fietsendragers te leveren. 

Camper level systeem waterpas

Uw camper altijd waterpas

Camper Levelsystemen

Met een hydraulisch levelsysteem wordt uw camper slechts met één druk op de knop volautomatisch waterpas gezet. Bij een levelsysteem wordt er gebruik gemaakt van vier hydraulische steunpoten onder uw camper. Binnen 2 minuten tijd staat uw camper volledig recht en stabiel. Uw vakantie kan beginnen!

De camper wordt voor het volledig automatisch waterpas stellen zo laag mogelijk bij de grond gezet. Hierdoor is er geen enkele beweging te voelen in de camper wanneer er iemand in loopt of instapt. U heeft dus geen last van gezinsleden die ’s ochtends eerder op staan of ’s avonds later naar bed gaan.

camper luifel

Camper luifels

Wij leveren vele verschillende luifels voor campers. Veel gebruikte merken zijn: Thule-Omnistore, Fiamma en Dometic.

De meeste luifels voor campers worden aan de zijwand gemonteerd. U kunt er zeker van zijn dat de luifel bij uw voertuig past dankzij een breed assortiment aan adapters, ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door de verschillend camper fabrikanten.

De luifels zijn passend ontworpen voor uw camper en u kiest zelf het ideale type, de cassettekleur en de doekkleur.

camper navigatie

Camper navigatie

Camper navigatie is speciaal geschikt voor het rijden met grotere voertuigen. De gps systemen zorgen ervoor dat u niet komt vast te staan op een te steile helling, in een  haarspeldbocht en onder een te lage tunnel. In de instellingen van de navigatie voert  u de afmetingen in van uw camper. Bij het berekenen van de route houdt het gps systeem vervolgens rekening met de grootte van de camper. Ook tonen de meeste navigatiesystemen campings, faciliteiten en andere nuttige plaatsen, zoals tankstations en restaurants. 

camper huishoud accu

Camper Accu en hoofschakelaar

De camper accu is misschien wel een van de meest gebruikte recreatie accu's. Een camper bestaat uit een start accu voor het voertuig en een of meerdere accu's voor uw elektrische voorziening in uw camper. Deze accu's worden in de volksmond vaak "huishoud accu" genoemd. De naam zegt het al voor al uw elektrische voorzieningen van uw huishouden in de camper.

De huishoud accu is speciaal ontwikkeld om langdurig stroom af te geven. Daarnaast kan een huishoud accu diep ontladen worden zonder enig probleem. Elke camper is voorzien van een lader en omvormer. Tijdens het rijden met uw camper wordt door de dynamo uw startaccu en huishoud accu volgeladen dankzij de lader. Om een volledig geladen huishoudaccu te hebben is het van belang dat u tijdens het rijden zo min mogelijk gebruik maakt van de elektrische voorzieningen in uw camper.

Daarnaast kunt u de huishoud accu opladen als u de camper aanlsluit op het lichtnet. Bijvoorbeeld thuis of op een camping. Maar ook laden via een zonnepaneel is mogelijk.

Met een speciale hoofschakelaar kunt u de accu's van de camper utischakelen voor stalling.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en advies over de juiste accu.

camper airco

Camper Airconditioning voor koeling en verwarming

Een airco voor uw camper is niet alleen voor de koeling op hete zomerdagen. De meeste airco's zorgen ook voor verwarming. Altijd een perfect klimaat in uw camper voor een heerlijke nachtrust. Voor elke wens en type camper is een airco te vinden. Een groot voordeel van een dakairco is dat deze geen ruimte inneemt in uw camper. Wij leveren airconditioning van bekende merken als Telair en Dometic.

Benieuwd naar de kosten en voordelen? Neem dan contact met ons op.

camper starlink

TV of internet in uw camper

Wilt u TV kunnen kijken of internet in uw camper? Geen probleem. Er zijn vele oplossingen beschikbaar zoals digitenne, 4G, Starlink, schotel antenne of een directe aansluiting op de camping zelf.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Standkachel camper inbouwen

Camper Standkachel inbouwen

Een camper standkachel is eigenlijk onmisbaar wanneer u in de herfst en winter op vakantie wilt. Zonder kachel kunnen de Nederlandse ochtenden en avonden behoorlijk fris zijn. Ook wanneer u van plan bent om op campervakantie te gaan naar de sneeuw, is een standkachel geen overbodige luxe. Een standkachel werkt op brandstof, in tegenstelling tot de standaard verwarming van campers dat op gas of elektriciteit werken. Het grootste voordeel van een standkachel is dan ook dat hij zo zuinig mogelijk uw camper verwarmt. Wij zijn partner van standkachels.nl waardoor wij bij elk voertuig een standkachel op maat kunnen inbouwen.

Meer weten over accessoires?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het het leveren van camper accessoires en specifieke aanvragen. 

Neem contact op over onze camping accessoires

Naar boven