Ontdek het nieuwe gevoel van comfort met een Forster halfintegraal camper

De halfintegraal campers van Forster zijn elegant en buitengewoon comfortabel. Dankzij het compacte ontwerp is het rijden in een halfintegraal camper van Forster niet lastig. Tegelijkertijd wordt ook de maximale functionaliteit van de ruimte gebruikt. Zo ontstaat er binnen in de camper genoeg opbergruimte voor al uw bagage om er een onvergetelijke reis van te maken. De luxe ingerichte campers zorgen voor maximale ontspanning tijdens een weekend weg of een verre reis. Bekijk de plattegronden van de diverse halfintegraal types. En laat u inspireren door alle mogelijkheden! 

Forster campers uit voorraad

Forster Campers uit voorraad

Bekijk de actuele voorraad halfintegraal campers van Forster bij Camperland. Staat het type camper waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij krijgen namelijk dagelijks nieuwe campers op voorraad. 

Forster half integraal camper

DOWNLOAD

De halfintegraal indelingen van Forster

Forster heeft een succesvol halfintegraal model in het assortiment, dat geleverd kan worden in diverse indelingen, namelijk: T 599 HB, T 648 SB, T 659 EB, T 699 EB, T 699 LF, T 745 EB en T 745 EF. Op deze manier is er altijd een type dat voldoet aan uw wensen en behoeften. De plattegronden bieden een oplossing om te ontdekken welke inrichting voor u geschikt is. Het beste kunt u nagaan met hoeveel personen u de camper gaat gebruiken en of er eventuele medereizigers zullen zijn. Zo kunt u een keuze maken tussen een- of tweepersoonsbedden. Voor kinderen of eventuele medereizigers is het mogelijk om te kiezen voor een extra opklapbed met een of twee bedden.

Elk type is ontworpen om uw ontspannende vakantiedromen tot realiteit te maken. Heeft u vragen over de verschillende types of wilt u de Forster halfintegraal campers in het echt ervaren? Uiteraard helpt Camperland u graag om de juiste keuze te maken en bent u van harte welkom in onze showroom.


Forster halfintegraal camper

Pure ontspanning met de Forster halfintegraal

Niet alleen de buitenkant van de Forster halfintegraal camper maakt een indruk door het moderne ontwerp, maar ook de binnenkant is een verbazingwekkende ervaring. Forster maakt gebruik van hoogwaardige robuuste materialen en een comfortabele stoffering. Het woon- en eetgedeelte straalt een gezellige en warme sfeer uit. Er is veel opbergruimte voor uw bagage in de op maat gemaakte uittrekelementen en lades. De kunst van Forster is om elke hoek van de camper te benutten. Hierdoor kunt u al uw bagage, keukengarei en benodigdheden netjes opbergen.

Brochure Forster campers

DOWNLOAD

Catalogus Forster Campers 2023

Download hier de actuele catalogus en specificaties van Forster Campers en halfintegraal campers 2023. Maak kennis met de diverse plattegronden en laat u inspireren door de diverse modellen en indelingen.

Forster halfintegraal bed en badkamer

Alles is aan boord

Een comfortabele badkamer met douche, wastafel, toilet en compacte keuken met grote koelkast, alles is aan boord in de halfintegraal camper van Forster. Zelfs in de kortere modellen, zoals de T 699. De modellen bieden diverse badkamerindelingen met een geïntegreerde of aparte badkamer, afhankelijk van uw wensen voor het douchehokje. Het raam zorgt voor veel lichtinval en de heldere en moderne LED-verlichting boven de wastafel en in de douche zorgen ervoor dat u zich altijd kunt opfrissen en de dingen kunt doen die u wilt doen.

Forster halfintegraal garage

Ervaar de voordelen van de Forster halfintegraal camper

Campers zijn een geweldige manier om te reizen en delen van de wereld te zien, maar ze hebben vaak beperkte opslagruimte. Dit is waar het hebben van een garage in een camper een echte aanwinst kan zijn. De garage biedt extra opbergruimte voor fietsen, kajaks, surfboards en andere spullen. Hierdoor blijft de ruimte vrij in het woongedeelte. Ook kan het veel tijd besparen, omdat alles netjes opgeborgen is. Als u op zoek bent naar een camper, overweeg dan de voordelen van de Forster halfintegraal camper en ervaar zelf hoe de extra ruimte het reizen kan verbeteren.

Catalogus

Meer informatie over de Forster halfintegraal campers?

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden die de Forster halfintegraal camper te bieden heeft? Of wilt u zelf ervaren hoe een Forster camper aanvoelt? Neem gerust contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of langs te komen in onze showroom in Herpen

Neem contact op over de Forster halfintegraal modellen

Naar boven