De Forster Alkoof camper is een echte familiecamper met vele extra's

Op reis met de kinderen? Kies dan voor de Forster alkoof camper. De alkoofmodellen bieden gezinsindelingen op maat, waarbij u kunt kiezen tussen comfortabele stapelbedden, tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden. De alkoof biedt veel plezier over bijna zeven meter. De camper rijdt fantastisch op chassis van Ford transit. Ontdek wat de diverse indelingsvarianten van de alkoofmodellen tot in het kleinste detail te bieden hebben. Van maar liefst vier of zes bedden tot wel acht slaapplaatsen. En dat met een lengte van 6,99 meter, waardoor het reizen met de Forster alkoof camper heel ontspannen en gemakkelijk is. 

Forster alkoof camper

Forster Campers uit voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad van de Forster alkoof camper bij Camperland. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Wij krijgen dagelijks nieuwe campers op voorraad. Houd onze voorraad in de gaten of neem contact op met onze camperspecialisten in Herpen voor meer informatie. 

Forster alkoof camper zitruimte

Eigenschappen van de Forster alkoof camper

De eigenschappen en hoogtepunten van de Forster alkoof camper zijn:

  • Volumineuze koelkast met inhoud van maar liefst 135 liter;
  • Ruime bovenkasten voor servies en kookgerei;
  • Familie camper met maar liefst acht slaapplaatsen bij model A 699 DVB-model;
  • Tweede garagedeur voor o.a: fietsen, kano's en skies;
  • Comfortabele badkamers met luxe LED-verlichting;
  • Zeer moderne inrichting met moderne contrastkleuren, chromen elementen en hoogwaardige stiksels;
  • Onderhoudsvriendelijke Eco lederen bekleding van duurzame materialen.


Forster alkoof camper

Slaapplaatsen voor de hele familie

De alkoof bevindt zich boven de bestuurdersruimte, waardoor er een extra slaapruimte ontstaat voor gasten, gezinsleden of gezinnen met veel spullen. Na een lange reis met de camper is het voordeel van een alkoof dat u het bed niet meer hoeft te installeren. Via de bijbehorende trap klimpt u gemakkelijk naar boven. Naast een heerlijk zacht matras beschikt de alkoof van Forster over een zijraam, die op een warme zomeravond open kan voor extra frisse lucht.

Brochure Forster campers

DOWNLOAD

Catalogus Forster Campers 2023

Download hier de actuele catalogus en specificaties van Forster Campers en alkoof campers 2023. Maak kennis met de diverse plattegronden en laat u inspireren door de diverse modellen en indelingen.

Forster Alkoof campers

Plattegronden diverse Forster Alkoof campers

De Forster alkoof camper bestaat uit drie verschillende types, namelijk: A699 EB, A699 HB, A 699 VB en A 699 DVB. Ongeacht de types, de alkoof camper van Forster is gebouwd op een zeer betrouwbare Ford chassis. Heeft u vragen over de diverse types of wilt u in het echt ervaren welk type het beste bij uw wensen past? Neem dan contact op met Camperland!

Catalogus

Meer informatie over het alkoof model van Forster?

Voor professioneel advies over de Forster alkoof camper kunt u onderstaand contactformulier invullen. Onze camperspecialisten geven graag meer informatie over alle mogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Neem contact op over de Forster alkoof camper

Naar boven