De Forster integraal camper - De nieuwe definitie van vrijheid!

Met een integraal camper van Forster beleeft u veel plezier op weg naar uw eindbestemming. Dankzij het royale gevoel van ruimte kunt u kamperen op de prachtigste plakken, maar dan op een luxueuze en comfortabele manier. Ideaal voor verre vakantiebestemmingen waar u altijd al naartoe had willen gaan of trek er spontaan op uit in Nederland. Met slecht weer is het een feestje om binnen te relaxen of dineren. U kunt aan de ruime tafel met loungebank genieten van een heerlijk glas wijn of een spelletje spelen met het gezin. Het interieur wisselt zich af met lichte en donkere tinten gemaakt van duurzame materialen, waardoor het aanvoelt alsof u zich in een luxe hotelkamer bevindt. 

Bekijk de plattegronden van de Forster integraal camper in de catalogus 2023 en ontdek alles over de diverse types: A 699 EB, A 699 HB, A 699 VB en A 699 DVB. Er is altijd een type dat bij uw behoefte past: eenpersoonbedden of tweepersoonsbedden en voor eventuele extra passasiers zijn er opklapbedden die netjes weggewerkt zijn in het plafond, dat zorgt voor een of twee extra bedden.

Forster integraal camper

Forster Campers uit voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad integraal campers van Forster bij Camperland. Staat de camper die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze camperspecialisten in Herpen. Wij denken graag met u mee.

Forster integraal camper bed slaapkamer

Eigenschappen van de Forster integraal camper

De eigenschappen en hoogtepunten van de Forster integraal camper zijn:

  • Luxe wasruimte met aparte of geïntegreerde douche;
  • Slaapplaatsen voor 4 tot 5 personen; 
  • Hefbed van 1,80 meter breed, dat overdag opgeborgen kan worden tegen het plafond;
  • Keuze uit quinsize bed of twee aparte bedden, dat tot een groot bed te maken is;
  • Veel lichtinval door grote raampartijen; 
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Forster eetgedeelte integraal camper

Ruime keuken in de Forster integraal

De Forster integraal camper beschikt over vele praktische details, zoals in de keuken: de koelkast beschikt over een automatische energieselectie (AES). Mocht de stroom uitvallen, dan schakelt de koelkast over naar gas. De koelkast kan tot 149 liter bevatten, waardoor u  ruime boodschappen kunt doen en u verzekerd bent van iedere dag vers eten. Om de ochtend relaxt te beginnen kunt u broodjes opwarmen tot ze lekker knapperig zijn in de optioneel verkrijgbare oven of gebruik een braadpan voor het klaarmaken van een heerlijke maaltijd. Want een goede start van de dag is bepalend voor de rest van de dag. 

Forster integraal campers

Plattegronden diverse Forster Integraal campers

De Forster integraal camper bestaat uit twee verschillende types, namelijk de: I 745 met twee aparte bedden, dat tot een groot bed te maken is. En de I 745 QF dat beschikt over een queensizebed. Beide types zijn gebouwd op een Fiat Ducato chassis, waarmee u gemakkelijk kunt overnachten met 4 tot 5 personen. Heeft u vragen over de diverse types? Neem dan contact op met Camperland!

Brochure Forster campers

DOWNLOAD

Catalogus Forster Campers 2023

Download hier de actuele catalogus en specificaties van Forster Campers en integraalcampers 2023. Maak kennis met de diverse plattegronden en laat u inspireren door de diverse modellen en indelingen.

Catalogus

Camper magazine Forster campers

Lees hier alle extra informatie over de Alkoofhalfintegraal en integraal campers van Forster. En waan u in de reisverhalen om alvast in de vakantie stemming te komen. Waar gaat uw volgende droomreis naartoe met uw nieuwe Forster camper? 

Meer informatie over het integraal model van Forster?

Voor professioneel advies over de Forster integraal camper kunt u onderstaand contactformulier  invullen. Camperland beschikt over een team met experts die voor u klaar staan om deskundig advies te geven over alle mogelijkheden die Forster te bieden heeft. 

Neem contact op over het Forster integraal model

Naar boven