Ontdek de mooiste meren, hoogste bergen en diepste bossen met een Forster Camper voor een aantrekkelijke prijs

Forster Campers is een bekende fabrikant van hoogwaardige campers, dat sinds 2012 de eerste campers op de markt bracht met een toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail. Het Duitse camperbedrijf is een submerk van Eura Mobil en positioneert zich als budgetmerk met voordelige instapprijzen. De lagere prijzen komen tot stand, doordat de campers gebouwd worden in Italië. Hierdoor is Forster Campers een fantastische keuze voor degenen die voor een leuke prijs graag de vrijheid van kamperen willen ontdekken met een eigen camper.

Forster Campers

De camper modellen van Forster

Georg Forster was een beroemde natuuronderzoeker en daarom presenteert Forster onder zijn naam een fris en avontuurlijk campermerk. De fascinatie voor de natuur, het gevoel van vrijheid, het verlangen om te ontdekken - deze gevoelens zitten diep geworteld in de mens. Daarom stappen we in de voetstappen van een ontdekkingsreiziger om de mooiste meren, de hoogste bergen en diepste bossen te ontdekken. Voor het seizoen 2023 heeft Forster weer prachtige modellen gepresenteerd met aantrekkelijke prijzen. Kenmerkend is het groot aantal praktische details, een nieuw en fris design en uiterste zorg aan betrouwbaarheid. Met een Forster camper krijgt u veel voordeel voor een kleine prijs.

Forster buscamper

Forster Buscampers

Gewoon instappen, wegrijden en u bent op vakantie. Met een buscamper van Forster heeft u altijd de perfecte plek bij u. Of het nu gaat om een weekendje weg of een lange vakantie. 

Forster alkoof camper

Forster alkoof camper

Reizen met kinderen is nog leuker in de alkoof. Want de Forster alkoofmodellen bieden gezinsindelingen op maat. Met stapelbed, tweepersoonsbed of enkele bedden naar wens en behoefte.

Forster half integraal camper

Forster half integraal camper

De halfintegraal campers van Forster zorgen voor maximale ontspanning op vakantie. Omdat ze door hun compacte ontwerp bijzonder handig en intuïtief te besturen zijn. Deze Forster-modellen hebben een elegant en comfortabel interieur.

Forster integraal campers

Forster integraal campers

Met de integraal campers van Forster rijdt u in comfort op weg naar uw bestemming. Deze modellen hebben een opvallend zicht en optimale indeling. Met altijd de vele praktische details en de harmonieuze sfeer in uw Forster.

Brochure Forster campers

DOWNLOAD

Catalogus Forster Campers 2023

Download hier de actuele catalogus en specificaties van Forster Campers en buscampers 2023. Maak kennis met de diverse plattegronden en laat je inspireren door diverse modellen en indelingen.

Forster Camper kopen

Forster camper kopen

Bekijk de nieuwe instapseries van Forster met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en moderne interieurstijlen. Voor het kopen van een Forster camper bent u bij Truckland, als officiële Eura Mobil dealer in Nederland, bij het juiste adres. 

Forster camper huren

Forster camper huren

Forster campers zijn nu ook te huur bij Camperland! Ideaal voor een vakantie met het gezin of een weekendje met uw partner. Wij zorgen dat uw droomcamper netjes voor u klaar staat om de mooiste momenten te beleven.

Camperland onderhoud en service

Forster camper onderhoud & reparatie

Heeft uw Forster camper onderhoud of reparatie nodig? Maak gemakkelijk een afspraak bij één van onze vestigingen. U kunt altijd bij een dichtsbijzijnde werkplaats terecht, zodat u zorgeloos op reis kunt. 

Burstner camperdealer

Camperland uw specialist in Forster campers

Camperland is uw camperspecialist van de campermerken Adria, BürstnerEura Mobil, Karmann en Forster. Wij zijn trotse camper dealer van deze merken, omdat wij staan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u een ontspannen vakantie ervaart met één van onze campers. Heeft u vragen over het kopen of huren van een Forster camper of wilt u de campers in het echt bewoderen? U bent van harte welkom in onze showroom in Herpen. Onze camperspecialisten staan klaar om u de beste hulp te bieden. 

Neem voor vragen contact op via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op via: 0486-413 678.

Forster alkoof bed

Droom weg in een Forster camper

Campers van Forster beschikken over doordachte indelingsvarianten. Zo biedt het alkoof model ruimte tot wel acht slaapplaatsen, met confortabele badkamer en zitruimte. Een echte gezinscamper dus. Kampeer vakanties met kinderen zijn nog nooit zo leuk geweest. De alkoofmodellen bieden gezinsindelingen op maat, met comfortabele stapelbedden, tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden die naar wens en behoefte uit te breiden zijn.

Meer weten over Forster campers?

Wilt u meer informatie ontvangen over een Forster camper? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Onze camperspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden die Forster te bieden heeft. 

Neem contact op over Forster campers

Naar boven