Het hoogste genot: de nieuwe Eura Mobil Profila T Mercedes-Benz camper

De nieuwe Profila T Mercedes Benz belooft u het hoogste vakantiegenot. Deze bestseller-serie met het exclusieve Mercedes Sprinter-chassis is met veel liefde voor detail ontworpen door Eura Mobil. Met zijn lichtgewicht bouw-technologie, dubbele bodem en uitgebreide uitrusting beschikt de halfintegraal over een ongeëvenaard niveau van luxe en comfort.

Neem vandaag nog contact met ons op en geniet binnenkort van uw eigen Profila T camper!

Eura Mobil Profila T camper

Tijdelijke actie

Extra voordeel bij Camperland

Bij Camperland hebben we een exclusieve voorraad Profila T campers tegen een onmisbare prijs. Kies bij aankoop uit één van de volgende drie voordelen:

  1. GRATIS Hydraulisch levelsysteem t.w.v. €6.250,-
  2. VOORDEEL op kampeeraccessoires naar keuze t.w.v. €5.000,-
  3. EXTRA hoge inruilprijs voor uw camper

Kies uw voordeel uit!

1. Gratis levelsysteem

Geniet van het gemak en de stabiliteit van een hydraulisch levelsysteem, dat bij de aankoop van uw camper is inbegrepen. Dit systeem heeft een waarde van €6.250,- en zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige waterpasstelling van uw camper.

2. €5.000,- voordeel

Maakt u liever uw reiservaring nog completer met hoogwaardige extra's die bij uw wensen passen? Bij aankoop van de Profila T camper ontvangt u een voordeel t.w.v. €5.000,-! U heeft de vrijheid om dit bedrag te besteden aan een selectie kampeeraccessoires naar keuze bij Camperland.

3. Extra hoge inruilprijs

Wilt u uw huidige camper inruilen? Bij Camperland bieden we een extra hoge inruilprijs voor uw camper tegen de Eura Mobil Profila T. We waarderen uw huidige camper op een eerlijke en gunstige manier, zodat u het beste uit uw inruildeal haalt.

Actuele aanbod bij Camperland

Eura Mobil Profila T voorkant

Eura Mobil Profila T 676 EB Mercedes/170PK/Automaat

Van €139.999 voor €134.999

Eigenschappen:

Bouwjaar: 2023
Conditie: Nieuw
Gewicht: 2.905 kg*
Laadvermogen: 495 kg
Slaapplaatsen: 4

*Rijklaargewicht incl. het gewicht van 1 persoon, 70 liter brandstof  en een 15% gevulde watertank.

Eura Mobil Profila T achterkant

Eura Mobil Profila T 696 EB Alde, automaat, 170pk

Van €152.695 voor €147.695

Eigenschappen:

Bouwjaar: 2023
Conditie: Nieuw
Gewicht: 2.910 kg.*
Laadvermogen: 590 kg
Slaapplaatsen: 4

*Rijklaargewicht incl. het gewicht van 1 persoon, 70 liter brandstof  en een 15% gevulde watertank.

Zitruimte Eura Mobil Profila T

Meest moderne verlijmingstechnologie

Ontdek de baanbrekende verlijmingstechnologie van de Eura Mobil Profila T! Deze camper biedt een ongeëvenaarde combinatie van sterkte, duurzaamheid en isolatie, dankzij geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen. Dit is slechts een van de kenmerken die deze camper zo uniek maakt. Met behulp van moderne verlijmingstechnologie is de constructie stevig en bestand tegen diverse wegdekcondities, terwijl het interieur optimaal beschermd en geïsoleerd blijft.


Eura Mobil Profila T

Gewichtsvoordeel voor het B-rijbewijs

Ontdek het gewichtsvoordeel voor het B-rijbewijs! Met een gewicht van slechts 2.905 kg, inclusief 1 persoon, 70 liter brandstof en een 15% gevulde watertank, is de Profila T Mercedes een ware lichtgewicht in zijn klasse. Dankzij het diepgelegen AlKo-chassis en de consequente lichte constructie onderscheidt deze camper zich van vele andere merken. Dit lage gewicht stelt u in staat om meer bagage en uitrusting mee te nemen zonder concessies te hoeven doen, dankzij de praktische laadruimtes. Geniet van ontspannen en comfortabel rijden met de soepele 9-traps automatische transmissie.

Eerste plaats Profila T beste camper

Eerste plaats in het klassement

De Eura Mobil Profila T 696 EB op de Mercedes-Benz Sprinter, behaalt een buitengewone score van 862 van de 1000 punten en verovert daarmee de eerste plaats in het algemeen klassement. Met zijn moderne GVK-carrosserie, verhoogde vloertechnologie en uitgebreide veiligheids- en comfortuitrusting, overtreft deze camper alle verwachtingen. Het ruime interieur, de rustieke chaletinrichting en het hoogwaardige kwaliteitsniveau maken hem ongeëvenaard. Ontdek zelf de winnaar van het klassement en geniet van de ultieme luxe en vakmanschap tijdens uw reizen.

Mis deze unieke kans niet!

Neem nu contact op met Camperland en profiteer van onze exclusieve voorraad Eura Mobil Profila T campers tegen onweerstaanbare prijzen. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Kom gezellig langs in onze showroom in Herpen of neem gerust contact met ons op. De koffie staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

Naar boven